Patentoitua ABG10+® -mustavalkosipuliuutetta kasvikapseleissa.
Tukee sydämen ja verisuonten hyvinvointia sekä veren normaalia kolesterolitasoa.*
Patentoitua ABG10+® -mustavalkosipuliuutetta kasvikapseleissa.
Tukee sydämen ja verisuonten hyvinvointia sekä veren normaalia kolesterolitasoa.*
Luonnosta-tuotesarjan KMV Plus -kapselit sisältävät patentoitua ABG10+® -mustavalkosipuliuutetta, joka on valmistettu hitaasti kypsyttämällä espanjalaisista DNA-sertifioiduista valkosipuleista (Allium sativum L.).
KMV Plus -kapseleiden mustavalkosipuliuutteessa on standardoitu S-allyylikysteiini-, eli SAC-pitoisuus. SAC on korkean biosaatavuuden stabiili biomolekyyli, jota muodostuu kypsytysprosessin aikana – samalla kun valkosipulista hajoaa epävakaita, pistävää hajua ja makua aiheuttavia molekyylejä, kuten allisiinia. Mustavalkosipuli soveltuu yleisesti heillekin, joille tuore valkosipuli ei sovi esim. närästyksen tai refluksin takia.
*EFSA:n odotuslistalla on seuraavia kypsytettyyn mustavalkosipuliin (Aged Black Garlic) liittyviä terveysväitteitä:
M-2008-1061 1992:
Ylläpitää sydämen terveyttä / Ylläpitää normaalia kolesterolitasoa / Auttaa ylläpitämään veren normaaleja lipiditasoja / Osallistuu verisuoniterveyteen.
M-2008-1061 1990:
Osallistuu immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan.
Tuote on valmistettu Suomessa. Se on vegaaninen tuote, joka ei sisällä gluteenia, maitoa, soijaa pähkinää tai kananmunaa.
Valkosipulin kypsyttäminen käyttämällä matalalämpöistä ABG COOL-Tech™ -menetelmää saa sen biomolekyyleissä aikaan muutoksia, joiden ansiosta sen antioksidanttinen suorituskyky jopa kymmenkertaistuu verrattuna tuoreeseen valkosipuliin. Prosessin aikana valkosipuliin muodostuu aromaattinen ja makea maku sekä ruskea väri. Matalassa lämpötilassa tapahtuva kypsytysprosessi varmistaa sen, ettei siinä synny korkeisiin lämpötiloihin tai palamiseen liittyviä haitallisia yhdisteitä. Matalan lämmön kypsytysprosessissa ei käytetä kemikaaleja eikä esim. hiivoja tai bakteereja, joten se ei myöskään ole sama asia kuin fermentointi.
Kypsytys poistaa allisiinin aiheuttaman voimakkaan hajun ja maun, jonka ansiosta -kapseleissa ei ole valkosipulille tyypillistä jälkimakua eikä hajua. Ne soveltuvat siis myös heille, jotka välttelevät tuoretta valkosipulia närästyksen tai refluksin takia.
Me Natura Medialla haluamme, että Sinä tiedät mistä ravintolisäsi tulevat. KMV Plus -kapseleiden mustavalkosipulin valmistukseen käytettävät valkosipulit nostetaan pelloilta Espanjan Castilla-La Manchan alueella ja kuljetetaan lähistölle käsiteltäväksi. Alueella vallitsevat kasvuolosuhteet sekä perinteiset viljelymetodit tuottavat erittäin korkealaatuista valkosipulia. Tämä on avainasemassa, jotta aktiivisten biomolekyylien määrä on sadossa mahdollisimman runsas. Kypsytysprosessikin vie vain niukasti energiaa, joten tuotannon jokainen vaihe on pyritty optimoimaan energiankulutuksen suhteen.
ABG10+® -mustavalkosipuli pakataan lopulta kasvikapseleihin Natura Median omassa tuotannossa Raisiossa.
Me Natura Medialla haluamme, että löydät päivittäiseen hyvinvointiisi helposti luonnollisia, laadukkaita ja tehokkaita tuotteita, joiden alkuperä on täysin jäljitettävissä. Luonnosta-tuotesarjamme sisältää juuri tällaisia tuotteita – lisäksi jokainen tuotteista sisältää ainoastaan yhtä kasvikunnan tehoainetta. Loimme Luonnosta-tuotesarjan, sillä vaikka yhdistelmätuotteilla onkin oma paikkansa, välillä riittää vain yksi. Näin voit huoletta nauttia valmistetta osana päivittäistä rutiiniasi, vaikka käyttäisit jo ennestään muitakin ravintolisiä.
1 kapseli päivässä veden kanssa.
Annostusta ei saa ylittää.
Sisältää: | 1 kaps.
ABG10+® kypsytetty mustavalkosipuliuute | 250 mg
- josta S-allyylikysteiiniä (SAC) | 0,25 mg
*Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Ainesosat: ABG10+®: kypsytetty mustavalkosipuliuute (Allium Sativum L.)(Espanja), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).